about us services partners contacts

Kylmä- ja pakastehuoneet

As-Power Oy valmistaa kylmä- ja pakastehuoneita asiakkaan antamien mittojen perusteella. Käyttämämme järjestelmä ei sido tilaajaa standardeihin, vaan kylmätilat voi mitoittaa vapaasti niin vaaka kuin pystysuuntaankin.

Kylmä- ja pakastehuonetoimituksiin kuuluvat tilojen suunnittelu, lattia- seinä- ja kattoelementit, ovet, hyllyt, kylmäilmaverhot, ikkunat, ja kylmäkoneistot.

Elementit

Elementtien valmistus alkaa asiakkaan hyväksyttyä mittapiirustukset. Elementeissä on uros-naaras ponttaus ja ne liitetään toisiinsa pikalukoilla tai hieman halvempana ratkaisuna ilman pikalukkoja. Elementit ovat muotissa painevalettuja 60, 80 tai 100 mm polyuretaanielementtejä, eristeen tiheys on n. 40 kg/m3. Eriste ei sisällä CFC- ja HCFC-aineita. Vakiotoimituksessa elementtien pintalevyt ovat 0,6 mm valkoista elintarvikehyväksyttyä  polyesteripintaista teräslevyä. Lattiaelementin pinta on yleensä 12 mm liukuestepintaista vaneria. Myös muita pinnoitemateriaaleja on mahdollista käyttää.

Ovet

Ovien sijainti huoneissa voidaan valita vapaasti, elementit mitoitetaan niin, että erillisiä oviaukon sahauksia ei yleensä tarvita. Valoaukko mitoitetaan kuljetettavien tavaroiden koon mukaisesti. Saranaovien valoaukot ovat normaalisti 700 – 1300 mm. Yli 1300 mm leveät ovet tehdään joko pariovina tai liukuovina.